Cuba Klik Sini

pukul brape skarang..??


Get your own Digital Clock

Monday, January 31, 2011

Cantik Tak Ikan Laga Adli...??

~Adli baru je beli Ikan Laga seekor~
~ni adalah antara hobi Adli dari kecik sampai la besar~

Ada la satu hari nie, adli tanya la ROOMATE kesayangan adli neyh,
diorang kenal tak dengan ikan laga....????
diorang jawab: tak kenal eh~
OMG~!!!!!!!!!!!!!!!!

Tutup semua lampu, then suluh ikan ngan lampu suluh hp adli~
pastuh, capture!!!!!!!
ni la Hasilnyeeeeee  :)

 Harga ikan nie, RM 10, korang rasa berbaloi x..???


 zul, edzra, faez, nie la ikan laga kalau u all nak kenal~   :D


 CANTIK X...???  :D


x tau lagi nak bagi nama apa......
korang bagi arrr IDEA  :)








Saturday, January 29, 2011

Rayuan Ariel Peterpan Telah Ditolak.......!!!

  • Jaksa Penuntut Umum (JPU) menolak rayuan yang disampaikan oleh peguamnya tentang kes penyebaran Video Lucah milik penyanyi popular, Nazriel Irham atau Ariel.
  • Ariel dituntut agar menjalani hukuman penjara lima tahun dan membayar denda sebanyak Rp250 juta.

Edit Pic..?????? NO !!!!!!!!!!!!!!




Bentuk Awan Yang Menakjubkan

 Ikan



 penyu



 anjing


 burung helang


 pepatung


 tapak sulaiman


dinosour

Friday, January 28, 2011

Pictures Taken At The Right Time





Anjing Mengigau


This hapless sheep has become a real life ‘ram-bo’ after inadvertently abseiling down a hill when its horn became snagged on an electricity wire.
The unfortunate sheep was spotted bleating for help more than 15 feet above the ground next to an telegraph pole.



kalau nak tau lebih lanjut, KLIK JE..http://www.funnymos.com/ram-bo.html

Thursday, January 27, 2011

Mamat Berlagak Macam Artis


kawan adli, GARY DANIAL ada tunjuk kat adli audition nie, adli sangat tertarik ngan gelagat mamat neyh~
korang tengok arr snediri ~enjoy~

Tree Hugger Project




Sunday, January 23, 2011

Burj Al Arab Hotel - world's most luxurious and only 7-star hotel

BURJ Al Arab ni dibuka pada pada 1999
Satu satunya hotel 7 bintang~
enjoy~


AL FALAK BALLROOM

AL MAHAR RESTAURANT


ROYAL SUITE


Saturday, January 22, 2011

Double Meaning Photos







8 Cartoon Characters Come To Life


Misty (Pokémon)



Ariel (The Little Mermaid)






jessie and James (Pokémon)



Mr. Satan (Dragonball)


Little Elephant’s Story



 One upon a time there lived a little elephant in the far, far away jungle. But this little elephant was not a good boy, and he was never listening to what his mother was telling to him. She was always saying : ” Be careful where you are going and don’t wonder around, because jungle is not the safest place to be!”, but he didn’t care a lot about what his mother’s talking.



And, than one day he went to the river and the crocodile caught him. Little elephant tried to run away, but it was to late, the elephant already got him. He started to yell, and good thing was that his mother and father heard…not only they heard the little elephant’s screaming all the family did, so they all run to the rescue, and saved little elephant. From that day, this little elephant never was a bad bay and listened to his mother and became fine and big elephant! Always listen to your mothers!

Amazing - reptiles the Amazon




The Amazon is filled with danger. Up to the eyes, Crocodiles lie in wait for the unwary - whatever or whoever that may be.

Friday, January 21, 2011

BEAUTIFUL SONG....!!!!!!!!!!!

The World Semakin Tenggelam


DUBAI: Deretan pulau buatan manusia yang membentuk corak seperti peta dunia - dikenali sebagai projek mewah The World - kini dilaporkan berdepan dengan ancaman kemusnahan.
Berdasarkan keterangan saksi di sebuah tribunal hartanah, pulau buatan manusia terletak empat kilometer di luar pantai Dubai itu dikatakan mula tenggelam ke dalam laut.


Orang Gaji Dapat RM 12 juta !!!!!!!!!!!!


Surat Khabar THE STAR melaporkan seorang amah dari Malaysia yang bekerja di Hong Kong telah memenangi lebih HK$30 million (or RM 12 million). mmg JUTAWAN FAKIR neyh ...... The richest maid in the world is probably a Malaysian. :D
kalau nak tau lebey lanjut
macam biasa lah,
KLIK JE

Thaipusam 2011





Thursday, January 20, 2011

ANJING BERUSIA 9400 TAHUN


Kalau korang lihat kat atas tu adalah FOSIL ANJING KAMPUNG yang berusia
lebih kurang 9400 tahun....lama tuuhh~
anjing ni dipelihara oleh orang purba dan juga dijadikan MAKANAN!
mungkin ni adalah antara anjing tertua yang pernah dijumpai~

kalau nak tau,lebih lanjut klik je